Competitie

BC Limes speelt in regio Zuid-West. Voor senioren worden hier verschillende competitie’s gespeeld waar wij in mee doen.

Regiocompetitie (Najaar)
Mannen najaarscompetitie
Mannen voorjaarscompetitie
Vrouwen voorjaarscompetitie
RCZ competitie (Voorjaar)

De competitie wordt gespeeld in Zuid-Holland. Een competitie poule bestaat meestal uit zo’n 6 tot 8 teams van verschillende verenigingen. Je speelt uit en thuis. Wij spelen op zondag’s onze thuiswedstrijden. Alle uitslagen, per speler gespecificeerd, zijn te bekijken op toernooi.nl.
De poule winnaars spelen hierna de regio kampioenschappen. Winnaars hiervan mogen strijden om het Nederlands kampioenschap. Meerdere malen zijn onze teams Nederlands kampioen geworden.

Iedereen kan competitie spelen. Je leert hier veel van. Het laagste niveau is de 7e klasse. Dit loopt op van de 7e tot de 1e en hierna de hoofdklasse. BC Limes is vertegenwoordigd in al deze klasses, maar BC Limes heeft een aantal teams wat nog hoger speelt.
Zij spelen niet meer in de regio ZH maar landelijk. De bondscompetitie. Deze competitie bestaat uit de 4e divisie, oplopend tot de 1e divisie en hierna de ere-divisie. BC Limes heeft nu 2 teams in de 3e divisie.

Als jij ook competitie wilt spelen is dat zeker mogelijk, graag zelfs. Wij vinden dan wel dat je inzet moet tonen en deel moet nemen aan de competitie-trainingen. Wil je meer informatie, stuur dan een email naar tc@bclimes.nl