OPINITY OPEN ALPHENSE 2024

 

BC LIMES 

Zaterdag 8 juni 2024 

Categorieën 2 – 5 – 8  

 

Op zaterdag 8 juni is ons befaamde Open Alphense toernooi. 

De inschrijving is open en is te bereiken via deze link.  

 

2024/06/08 11:19:35

 

 

Waarom mag je dit toernooi niet missen? 

Open Alphense is jarenlang één van de grootste en drukbezochte toernooien van Nederland geweest. Was het ‘vroeger’ een 2-daags toernooi, tegenwoordig hebben we er een 1-dags toernooi van gemaakt. 

De toernooiorganisatie heeft vorig een jaartje pauze gehad. Maar dit jaar is er een hele enthousiaste groep BC Limes leden die ervoor zullen zorgen dat ook deze editie weer de boeken in gaat als een succesvol toernooi! 

Door het poule-afval systeem ben je gegarandeerd van meerdere partijen. In alle categorieën wordt met veer gespeeld. Tijdens de finalewedstrijden worden de shuttles voor je geregeld. 
Reglement.

Als je het volledige reglement wilt lezen kun je op deze link klikken.

 

Stand. 

Allrackets zal aanwezig zijn met een stand waar je als badmintonner je hart op kan halen. Is je bespanning slecht op kapot? Geen nood want naast de nieuwste rackets, kleding, shuttles en schoenen is er ook een bespanservice. 

 


Pasta.

Krijg je trek na een zware partij en heb je zin in een lekkere hartige maaltijd? Ook daar zullen we voor zorgen. Tegen een kleine vergoeding van €7,50 serveren we een voedzame pasta waarbij we ook rekening houden met de vegetarische spelers onder ons. Gezelligheid.

Natuurlijk wil iedereen zich aan het einde van de dag allemaal laten bekronen met de titel “Kampioen”. Alleen al meedoen maakt jou al een beetje kampioen, maar gezelligheid en sportiviteit is een van de belangrijkste kernwoorden die bij de eerste brainstormsessie over ons toernooi naar voren kwam.

 

Prijzengeld.

Naast de eeuwige roem kan je ook prijzen in de vorm van prijzengeld winnen bij dit toernooi. 

 


 

De Open Alphense crew bestaat dit jaar uit: 

 

Michel Bontan toernooileider 

Michel is zelf speler van het eerste team en vindt het toernooi niet alleen belangrijk voor BC Limes, maar ook onwijs leuk om als toernooileider de wedstrijden te plannen. 

 

Djamila Lopulalancrew lid  

Djamila is in de korte periode dat zij lid is van BC Limes, inmiddels uitgegroeid tot een duizendpoot. Met haar veelzijdigheid en brede visie is zij een belangrijke pion als crew lid. 

 

Patrick Andersoncrew lid  

Patrick is onze IT-man binnen de club en kan daardoor ook snel en accuraat oplossingsgericht denken en werken. Omdat een toernooi organiseren tegenwoordig ook heel veel digitaal gaat is iemand met deze achtergrond onmisbaar. 

 

Randy Groenevelt crew lid  

Randy is een scherp en een oplettend crew lid. Zijn punctualiteit zorgt ervoor dat de puntjes op de juiste I terecht komen. 

 

Jaco van der Veen crew lid  

Jaco is de man van de cijfertjes en euro’s binnen BC Limes en zal dan ook garant staan dat we met iedere euro zoveel mogelijk kunnen doen voor de spelers.


Gwenda Cladder crew lid  

Gwenda is een van de spinnen in het soms grote en drukke Limes-web. Met haar tomeloze inzet zorgt zij ervoor dat iedereen van de crew op scherp blijft staan. 

 

Roeland Lopulalancrew lid  

Als voorzitter van BC Limes houdt Roeland de touwtjes van de Open Alphense in handen en fungeert hij als “manusje van alles” 

 


 

 

Sponsoren 

 

Opinity. 

Zoals de naam al doet vermoeden is OPINITY dit jaar onze hoofdsponsor. 

Wie is Opinity eigenlijk? 

Taking the lead. 
IT’ers die de leiding pakken. 

 

 

Opinity staat voor initiatiefnemende IT-professionals die de beste in hun vak zijn. We geven ruimte en vrijheid voor eigen projecten. We zijn gestopt met zinloze meetings en andere onzin. Neem jij het voortouw? 

 

 

Hoogvliet. 

Naast onze Hoofdsponsor zal ook de Hoogvliet Atlas in Alphen aan den Rijn een bijdrage leveren om de innerlijke mens te behagen.  

 

 

 

 

Victor Europe. 

Voor de finalewedstrijden heeft Victor Europe shuttles beschikbaar gesteld. 

 

 

 GOUDKUIL Bouwmanagement BV

Grip op bouwen voor een duurzaam resultaat

 

Uiteraard zijn wij nog steeds opzoek naar meerdere sponsoren. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met een de crewleden of stuur een mailtje naar: openalphense@bclimes.nl 

Je krijgt dan snel een reactie!