Sponsorplan Badmintonclub BC Limes

Badmintonclub Limes (BC Limes) is de grootste badmintonclub van Alphen aan den Rijn en omstreken. In 2017 is de club ontstaan uit een fusie tussen BC Zigo en BC Flair. Deze verenigingen zijn resp. opgericht in 1966 en 1970 dus je zou kunnen zeggen dat BC Limes al meer dan 50 jaar bestaat.
De club is er voor alle type spelers, recreatief, competitie en jeugd. Wij hebben momenteel ruim 250 leden, onderverdeeld in 175 senioren en 80 jeugdleden.

De club heeft naast vele recreanten momenteel 13 competitieteams en 8 jeugdteams.
Wij spelen voornamelijk competitie in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.
Hierin willen wij in de nabije toekomst stappen gaan maken en ook landelijk gaan spelen.

BC Limes traint en speelt in de Limeshal aan de Kees Mustersstraat 8 in Alphen aan den Rijn.
Deze accommodatie delen wij met de handbalvereniging SV Rijnstreek en de korfbalvereniging Tempo. Hier delen wij ook onze kantine mee.
BC Limes wint geleidelijk meer naamsbekendheid en wij streven er met het bestuur naar om een grote bekende club neer te zetten en mee te gaan strijden in de hoogste divisies van Nederlandse bondscompetitie. Hierin willen wij investeren in de jeugd en senioren, maar vergeten hierbij de recreanten niet, want voor ons staat plezier in de sport hoog in het vaandel.
Wij hebben als club een goede financiële situatie, maar wij willen graag d.m.v. sponsors de extra’s kunnen doen om onze vereniging uit te bouwen.
Rechts in het menu vindt U een overzicht van de verschillende sponsormogelijkheden binnen onze club. Wij hopen U als sponsor te mogen verwelkomen.

Namens BC Limes
Roeland Lopulalan
voorzitter@bclimes.nl