Algemeen
Zin om te badmintonnen? Enthousiast geworden? Nieuwsgierig of het wat voor jou is? Wij geven je graag meer informatie en horen graag van jou wat je wensen zijn.

Introductie
Eerst even sfeer proeven voor je een beslissing neemt? Dat kan natuurlijk! We hanteren bij BC Limes een introductie periode van 3 weken, en daarna kan je besluiten om al dan niet lid te worden. Wij zien dan al snel je talent en overleggen met jou de mogelijkheden.

Contributies
Op de pagina ‘Contributies‘ kun je zien wat de contributie jaarlijks bedraagt. De tarieven zijn voor een jaar badminton spelen bij BC Limes. Bepalend voor de contributie bij jeugdleden is de leeftijd bij aanvang van het seizoen. Het seizoen loopt van 1 aug. tot 1 aug. 

Mocht je op een ander moment dan aan het begin van het seizoen, in augustus, lid worden, wordt de contributie uiteraard evenredig aangepast aan de duur van het op dat moment nog te spelen seizoen.

Kennismaken
Zet nu de eerste stap in je badminton loopbaan en vul het formulier onderaan deze pagina even in. Wij nodigen je dan bij ons uit om meteen mee te spelen. Wij vangen je natuurlijk netjes op, leggen de spelregels uit en slaan met jou de eerste shuttles.

Informatie-aanvraag
* indicates required field