Wilt u echt opzeggen?

Wij vinden het altijd erg jammer als leden hun lidmaatschap opzeggen. Soms kan dit niet anders door bijvoorbeeld een verhuizing, zwangerschap, ziekte, o.i.d. Indien je wilt opzeggen i.v.m. een blessure, vraag dan eerst wat meer informatie over onze blessure-regeling bij onze penningmeester. Ben je niet tevreden over het vrijspelen of de trainingen, dan horen wij het graag. Wellicht kunnen wij daar iets aan doen: andere speeldag, andere trainingsgroep o.i.d. Wij gaan graag het gesprek met je aan: leden@bclimes.nl

Het lidmaatschap is aangegaan voor een onbepaalde tijd. Elk jaar wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Indien u wilt opzeggen, kunt u een email sturen aan onze ledenadministratie (leden@bclimes.nl) uiterlijk 6 weken voor aanvang van het nieuwe seizoen. Opzeggen is uitsluitend schriftelijk (per e-mail) mogelijk.

Voor het einde van het seizoen wordt door ons vele financiële verplichtingen aangegaan voor het volgende seizoen. Deze verplichtingen zijn gebaseerd op het aantal leden, zoals het huren van de zaal, het contracteren van de trainers, het bestellen van de shuttles en andere zaken. Daarom is het niet toegestaan het lidmaatschap gedurende het jaar tussentijds te beëindigen en zal opzegging van het lidmaatschap pas ingaan aan het einde van het seizoen.

Het seizoen loopt van 1 augustus t/m 31 juli.

Als je je lidmaatschap wilt beëindigen, dan moet je dat dus voor 18 juni doen!

NB Je opzegging wordt door de ledenadministratie altijd per e-mail bevestigd, dus als je geen bevestiging ontvangt is je opzegging niet door BC Limes ontvangen. Neem dan s.v.p. contact met ons op.

Deze bepalingen zijn vastgesteld in het Huishoudelijk Reglement. Deze zijn opvraagbaar bij de secretaris.