Meet je kracht tegen jeugd van andere badmintonverenigingen!

Voor de jeugd zijn er mogelijkheden om competitie te spelen op alle niveaus: mini´s, starters, gevorderden, talenten en toppers. Het leuke van de jeugdcompetitie is dat je badmintonspel enorm verbetert. Je kunt alles wat je in de trainingen leert direct uitproberen! En het is spannend om met je eigen Limes-team te proberen de tegenstander van andere badmintonverenigingen te verslaan! Hier train je toch elke week voor? Net zoals bij voetbal of hockey kan ieder jeugdlid van BC Limes meedoen aan de competitie.

Jeugdcompetitie
De Jeugdcompetitie begint in september en duurt tot maart.  Voor elk niveau en leeftijd is er een passende compeitie,  een team bestaat uit 3 tot 6 spelers m/v. In de wedstrijd speel je enkels, dubbels en mixpartijen.

In de jeugdcompetitie speel je 6 tot 8 partijen en 10 tot 14 wedstrijden, zowel uit als thuis in de regio. Wedstrijden worden vaak op zondag gespeeld.

De trainers zullen je goed voorbereiden en voor de competitie krijg je uitleg. Meedoen betekent, dat je ouders/verzorgers een of twee keer voor vervoer moeten zorgen. Daarnaast zijn er bij de thuiswedstrijden “teambuddy’s” in de zaal aanwezig is om jullie goede tips en aanwijzingen te geven.

Huidige teams
De huidige indeling en uitslagen van onze jeugdteams kun je via deze link vinden.