Naast de trainingen voor de jeugd, waar lekker fanatiek wordt gespeeld, is er bij BC Limes veel aandacht om het badmintonspelletje leuk en uitdagend te houden. Dus wordt er niet alleen trainingslessen gegeven, wij organiseren ook diverse gezellige activiteiten.

vriendje-vriendTrainingen met introducés
Jaarlijks organiseren we de ‘ouder-kind training’ en de ‘vriendjes- en vriendinnetjes training’. Zo kunnen je ouders en je vrienden en vriendinnen eens meedoen aan jouw sport en merken hoe intensief het is! Moet je voor de gein de volgende dag maar eens vragen hoeveel spierpijn ze hebben…

 

 

Bowlen
In februari gaan we bowlen gezellig met alle jeugd strijden voor de wisselpin. Een leuke avond om met alle jeugd weer eens bij elkaar te zijn.

 

 

 

 

pannekoekenPepernoten toernooi
Wie houdt er nou niet van pannenkoeken? Net voor 5 december speel je bij ons het Pepernoten-toernooi. Vaak krijgen we visite van Sinterklaas zelf. We spelen een paar leuke wedstrijdjes en eten na afloop een lekkere pannenkoek, of 2, in onze gezellige eigen kantine. Kijk hier een filmpje over het Pepernoten toernooi 2017.

 

 

toppers_trainenDutch Open
Jaarlijks staan de badmintontoppers van Nederland tegenover elkaar op de badmintonbaan. BC Limes probeert elk jaar met een groep jeugdleden naar de Nederlandse Kampioenschappen en/of Dutch Open te gaan. Om daar vanaf de tribune naar topwedstrijden te kijken. Echt een dagje uit en bizar om te zien hoe goed die toppers kunnen badmintonnen! Meestal proberen we aansluitend een uurtje training van een echte (sub)topper voor jullie te regelen. Dat is helemaal gaaf!

 

zomerkampJeugdkamp
Als klapper van het seizoen gaan we vlak voor de zomervakantie samen een weekend lang op jeugdkamp. Dit mag je niet missen!

 

 

Kortom: Badminton bij BC Limes is niet alleen fanatiek, maar ook gezellig!