Naast de trainingen voor de jeugd, waar lekker fanatiek wordt gespeeld, is er bij BC Limes veel aandacht om het badmintonspelletje leuk en uitdagend te houden. Dus wordt er niet alleen trainingslessen gegeven, wij organiseren ook diverse gezellige activiteiten.

vriendje-vriendToernooien met introducés
Jaarlijks organiseren we het ‘ouder-kind toernooi’ en het ‘vriendjes- en vriendinnetjes toernooi’. Zo kunnen je ouders en je vrienden en vriendinnen eens meedoen aan jouw sport en merken hoe intensief het is! Moet je voor de gein de volgende dag maar eens vragen hoeveel spierpijn ze hebben… Beide toernooien zijn altijd weer goed voor veel gezelligheid!

 

fietstochtSponsorfietstocht
In juni gaan we altijd fietsen, voor ons eigen goede doel. De Rabobank organiseert dan een sponsorfietstocht, speciaal voor verenigingen. Met als doel: sponsoring van de clubkas. Des te meer kilometer wij fietsen, des te meer geld de Rabobank aan ons sponsort. Prima moment om met elkaar op de fiets te stappen en zoveel mogelijk kilometers te maken. Gezellig met elkaar, sommigen op de tandem, picknick onderweg: vrolijke start van het seizoen!

pannekoekenPepernoten toernooi
Wie houdt er nou niet van pannenkoeken? Net voor 5 december speel je bij ons het Pepernoten-toernooi. Vaak krijgen we visite van Sinterklaas zelf. We spelen een paar leuke wedstrijdjes en eten na afloop een lekkere pannenkoek, of 2, in onze gezellige eigen kantine. Kijk hier een filmpje over het Pepernoten toernooi 2017.

 

 

toppers_trainenDutch Open
Jaarlijks staan de badmintontoppers van Nederland tegenover elkaar op de badmintonbaan. BC Limes probeert elk jaar met een groep jeugdleden naar de Nederlandse Kampioenschappen en/of Dutch Open te gaan. Om daar vanaf de tribune naar topwedstrijden te kijken. Echt een dagje uit en bizar om te zien hoe goed die toppers kunnen badmintonnen! Meestal proberen we aansluitend een uurtje training van een echte (sub)topper voor jullie te regelen. Dat is helemaal gaaf!

 

zomerkampJeugdkamp
Als klapper van het seizoen gaan we vlak voor de zomervakantie samen een weekend lang op jeugdkamp. Dit mag je niet missen!

 

 

Kortom: Badminton bij BC Limes is niet alleen fanatiek, maar ook gezellig!