Kom ook eens biertje drinken … of tappen!

BC Limes speelt in sporthal de Limeshal. De sporthal bestaat uit twee hallen en in het midden bevindt zich een grote, lichte kantine met uitzicht op beide hallen. Samen met de andere bewoners Tempo (korfbal) en Rijnstreek (handbal) beheert BC Limes deze centrale kantine. En dat heeft zo zijn voordelen! Tijdens en na de speelavonden, toernooien en competitiewedstrijden is het gezellig druk in de kantine en drinken we graag een drankje met elkaar.

De kantine versterkt ons verenigingsgevoel! Om de kantine te kunnen beheren hebben de drie deelnemende verenigingen de Stichting Sportkantine Limeshal (SSL) opgericht. Deze Stichting heeft tot doel de kantine in eigen beheer te gebruiken, waardoor kantineopbrengsten naar de verenigingen terugvloeien. Dit heeft twee voordelen: de verenigingen hebben opbrengst uit de kantine, waardoor de contributie laag gehouden kan worden en de kantinebezoekers betalen een gereduceerd tarief voor drankjes. Dat is nog eens goedkoop een rondje geven! Een kantine in eigen beheer betekent naast het gecontroleerd laag houden van de prijzen ook dat we zelf de bar moeten bemannen. Dat doen we met de vier verenigingen gezamenlijk.

Bij BC Limes is in samenspraak met de leden tijdens een eerdere Algemene Leden Vergadering besloten dat alle seniorleden 1 à 2 keer per jaar bardienst dienen te draaien. Via het ‘barrooster’ kun je bijhouden wie er wanneer bardienst heeft en of jij al aan de beurt bent. Heb je dan na het doorlezen van bovenstaande dorst gekregen? Kom snel (weer) eens langs in de kantine! En neem je medespelers mee! Tussen het vrijspelen door of na die spannende wedstrijd. De kantine is altijd open tijdens en na onze speeltijden. En de bardraaiers zetten graag een verse kop koffie of tappen een schuimend biertje voor je.

Thema avonden
Om het nog aantrekkelijker te maken organiseren we ook thema avonden in de kantine van de Limeshal. Dit om de leden en belangstellenden kennis te laten maken met een bepaald onderwerp of hobby van een persoon. Dit kan zijn: wijnen-proeven, koffie-proeven, verre reizen, ik en mijn muziekinstrument. Altijd leuke gespreksstof en zo leer je ook eens wat andere zaken dan een shuttle slaan.